[Ossm-members] Wikipedia

Milos Stolic misoss at gmail.com
Wed Apr 13 09:49:35 UTC 2005


ОК дечки, сите знаете што е википедиа и знаете дека може да се 
преведува. Пред две-три недели Ивица и Цобе (Новица ги знае, Цобе го 
правеше логото за ОССМ) почнаа со превод и се ставени како 
администратори (од денес најверојатно и јас). Како и да е, треба подршка 
за што повеќе статии да се преведат. Може некој да ги конвертира/прати 
истите текстови од ОССМ за слободен софтвер, Линукс и сл.
-- 
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list