[Ossm-members] Re: Wikipedia

Milos Stolic misoss at gmail.com
Wed Apr 13 11:10:04 UTC 2005


Arangel Angov напиша:
> Во кој формат требаат? Може копи/пејст нели? На некои од документите на 
> сајтот пишува дека можат слободно да се редистрибуираат во истата форма. 
> Останатите текстови кај што се објаснети основни работи исто така не би 
> било проблем да се ископираат.

Може да се прави копи/пејст, само треба да се пази на линковите. Пробај 
да едитираш некоја страна.
-- 
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list