[Ossm-members] Re: Wikipedia

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Apr 15 11:10:36 UTC 2005


> Може да се прави копи/пејст, само треба да се пази на
> линковите. Пробај да едитираш некоја страна.

Може да се прави копи/пејст само од сопствени текстови или
други ФДЛ текстови. Не од туѓи текстови без дозвола за
авторски права. Тоа се правилата на википедија.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list