[Ossm-members] Будење!!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Apr 13 14:59:33 UTC 2005


Ајде бре луѓе заврши зимскиот сон, исклучете го хибернациониот погон и 
вклучете го ХиперСпејс погонот :)

ајде да скршиме мраз ете предлагам ќе го средам речникот најбрзо што можам (10 
мин. работа) колку за почеток. 

Следно, Лугола веројатно ќе вади рекламен материјал, памфлети, маички и ќе 
дели дискови (заостанати Кнопикс 3.4 и веројатно Убунту Линукс).

Следно, ќе се обидам да организирам некој вид на предавање на Технички 
факултет во Битола, се надевам ќе наидам на разбирање на професорите и 
останатата администрација.

Петок идам Скопје, ај да се видиме *уфо само ако речиш „не можам“*

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list