Re: [Ossm-members] Re: Инсталфест #2

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Apr 16 18:06:12 UTC 2005


> > Не би било лошо ни приказната да се испечати, оној памфлетот што го
> > делевме на саем, ама.... каде бе каде, нема време. Тапа.
> 
> Нема пари за тоа. А за време има време, минатиот пат сајтот искочи во
> вторникот пред викендот а постерите ги лепевме во четвртокот. :)

Kolku pari treba za toa stampanje/fotokopiranje? Ne mi teknuva kolkavo bese 
flaerceto? Kazi brojki Glisa i moze ke se najde nesto ;)

POZDRAV, Chombe


More information about the Ossm-members mailing list