[Ossm-members] Re: Re: Izvestuvanje: Install fest idniot vikend

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 19 11:33:29 UTC 2005


На 18 апр 2005 (понеделник), Дамјан напиша:

> > Епа вака или онака, инсталфест се најде и на Он-Нет. На насловна, нема
> > потреба да пишувам линк.
> 
> не го видов ја??

Го имаше петокот, саботата и недела.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list