[Ossm-members] Re: Грешки во преводите на Debian.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 18 22:53:26 UTC 2005


Зоран Димовски напиша:

> Глиша знам дека ти го преведуваше инсталерот на Дебиан па ако мислиш 
> дека овие преводи се подобри, без обзир на печатните грешки, можеш да 
> ги внесеш во најновиот превод нели?


Регистрирај се на Розета, мислам дека од таму можеш да ги поправиш овие 
грешки. Иако сеуште не се знае кога ќе бидат ставени во CVS пак е 
наједноставен начин.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list