[Ossm-members] Re: Грешки во преводите на Debian.

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 19 11:36:01 UTC 2005


На 18 апр 2005 (понеделник), Зоран Димовски напиша:

> Грешки во преводите на Debian.
> 
> Глиша знам дека ти го преведуваше инсталерот на Дебиан па ако мислиш 
> дека овие преводи се подобри, без обзир на печатните грешки, можеш да ги 
> внесеш во најновиот превод нели?

Ги поправив во Дебиан, ама незнам дали од Убунту го зимаат нон-стоп
преводот или му напраиле форк и сега паралелно треба да се преведуваат? Уфо
е по Розета нека праша.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list