[Ossm-members] /ooo

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 19 11:19:16 UTC 2005


Кој има пристап нека ја смени страната за оупенофис на македонски. 
Последната врска „Дискусии“ води до непостоечкиот форум. Треба да води 
до http://www.linux.net.mk/forum/93

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list