[Ossm-members] Re: najverpojatno prva (pogolema"ne-kompjuterska")firma vo Bitola kojasto e 100% na gnu/linux

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 20 15:14:18 UTC 2005


Kristijan Spirov напиша:

> Не само што IBM го промовира Линукс на  PowerPC, туку и на POWER4 и 
> најновата POWER5 платформа. Ова на пример


Кристијан, те молам среди си го проблемот со клиентот ги расипуваш 
нишките и станува тешко да се прати дискусијата. Инсталирај тандербрд 
или нешто.

Поздрав.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list