[Ossm-members] najverpojatno prva (pogolema "ne-kompjuterska")firma vo Bitola kojasto e 100% na gnu/linux

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 22 14:43:41 UTC 2005


On 4/21/05, Dean Josevski <dean at integraeng.com.mk> wrote:

> Јас се сложувам и прифаќам одредени активности во врска со тоа. Убаво би
> било на едно место да се креира одредена база со проблеми и нивни
> решенија. Таква база би ја користеле сите коишто на кој било начин го
> користат Linux.


Идејата е супер. Имаме лио капацет (време и желба за пари не знам :)
да направиме еден македонски веб портал за Линукс проблеми,
Сака ли некој да поработиме на такво чудо??
Барем како идејно решение, а за реализација може и понатаму...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list