[Ossm-members] najverpojatno prva (pogolema "ne-kompjuterska")firma vo Bitola kojasto e 100% na gnu/linux

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 22 15:49:25 UTC 2005


On 4/22/05, Nikola Vanevski <nvanevski at gmail.com> wrote:

> Мене ми се допаѓа идејата, само малку ми изгледа како дуплирање на
> LinuxQuestions и сл. сајтови... 

Да тоа би било дупликат, но барем ќе биде на македонски

А да направевме портал за Линукс
> решенија, наместо Линукс проблеми? Од типот организација на мала ( па
> и поголема ) мрежа, па поставување на Линукс веб/мејл/итн итн сервер,
> корисни совети итн..

Да тоа би било супер. Само прашањето е колку ќе бидеме агилни
да додаваме нови работи.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list