[Ossm-members] Re: najverpojatno prva (pogolema "ne-kompjuterska")firma vo Bitola kojasto e 100% na gnu/linux

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 22 16:28:10 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>да додаваме нови работи.
>  
>
> Да тоа би било супер. Само прашањето е колку ќе бидеме агилни


Да да браво. Само напред, правете нови сајтови овие сега што ги има нека 
изумрат. Линукс.нет.мк нема оддел за прашања и упатства а? Гледам колку 
сте заинтересирани за оддржување на единствениот сајт за вести што го 
имаме. Никој од вас (со мн. ретки исклучоци) нема испратено вест или 
било што друго на линукс.нет.мк веќе година дена, можда и повеќе... Нов 
сајт не знам колку ќе ви биде интересен само? два дена? недела дена?

Ако не го читате сајтот, дај кажете ќе го затвориме па ќе праиме нешто 
што можеби ќе ви биде поинтересно? океј? Еве јас сум отворен за идеи.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list