[Ossm-members] Re: najverpojatno prva (pogolema "ne-kompjuterska")firma vo Bitola kojasto e 100% na gnu/linux

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 22 17:49:50 UTC 2005


ок уфо извини ;)

праиме муабет да се направи сајт стриктно за таа намена.
Да има некои чекор по чекор туториали (кажете превод на ова :) 
како се прави одредена работа , т.е. да се направи веб сајт
на кој ќе има "of the shelf" решенија со употреба на слободен
софтвер

ПОЗДРАВ


More information about the Ossm-members mailing list