[Ossm-members] Problemi so apt-get na Kubuntu

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 25 18:08:04 UTC 2005


>> имам проблеми со apt-get.
> ...
>> Проблемот е што на мрежата користиме Микрософт ИСА сервер како прокси, со
>> автентификација на МС домен.
> ... [со кој памет, аххх] ...
>> Некоја идеја?
> ISA серверот да не бара некоја од тие бош NTLM автентификациите?

и?? 
би било фино да кажеш дали и како го реши проблемот??

-- 
дамјан

            0 and 1. Now what could be so hard about that?More information about the Ossm-members mailing list