[Ossm-members] Windows XP на Македонски

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Tue Apr 26 11:19:19 UTC 2005


Од Он-Нет : од 20-ти април, излезе македонската верзија на XP. Само
што Јани го нема да ја најави со труби и фанфари... или јас нешто сум
пропуштил?

-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list