[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 27 13:40:00 UTC 2005


On 4/27/05, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> А да се почне со едноставно упатство за партиционирање на дискот пред
> инсталација и инсталација на ГНУ/Линукс?

Почетниците не се еднинствените корисници.
Мора да има по нешто за сите

> Има еден дечко на линукс.нет.мк и во недостаток на добро упатство мака
> мачи со овие работи веќе недела дена. :)

http://tldp.org  кажи му нека си прочита таму

Затоа и реков да почмеме да го преведуваме тој сајт

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list