[Ossm-members] �

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Apr 26 11:43:15 UTC 2005


Nikola Vanevski напиша:

>  Од Он-Нет : од 20-ти април, излезе македонската верзија на XP. Само
>  што Јани го нема да ја најави со труби и фанфари... или јас нешто сум
>  пропуштил?

„Пакет за меѓуврска на македонски јазик на Windows XP“

Нормално, само оригинални копии можат да го преземат.
Ќе ставам вечер неколку слики како изгледа и алтернативна локација за 
преземање.
More information about the Ossm-members mailing list