[Ossm-members] Re: Инсталфест #2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 26 11:40:52 UTC 2005


> Како мислиш дека ќе е комплетно различен начин?? Не те разбирам што
> сакаш да кажеш

мрчам. заради моето лошо искуство со Mandrake.. не е битно.

> Сакаш да кажеш дека нема да ги поддржуваш дистрибуциите кои се највеќе
> кориснички ориентирани туку ќе подржуваш понапредни корисници? Хмм
> интересно.
> Вака мислам дека губиме доста многу
> бидејќи многу луѓе добиле помош од тебе вклучувајќи ме и мене и мислам
> дека дистрибуциите не се важни.

Не реков дека нема да помагам :) 
реков дека нема да ги инсталирам, т.е. квалитетот на мојот support ќе опадне.


-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list