[Ossm-members] Re: ???

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 26 16:51:08 UTC 2005


На 26 апр 2005 (вторник), Томислав Марковски напиша:

> > што Јани го нема да ја најави со труби и фанфари... или јас нешто сум
> > пропуштил?
> 
> ???Пакет за меѓуврска на македонски јазик на Windows XP???

Неможам никако да сфатам што е тоа меѓуврска?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list