[Ossm-members] Re: ???

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 26 17:02:17 UTC 2005


На 26 апр 2005 (вторник), Томислав Марковски напиша:

> Ќе ставам вечер неколку слики како изгледа и алтернативна локација за 
> преземање.

Би требало ова да функционира, освен при инсталација ако не бара некоја
автентикација.
http://download.microsoft.com/download/3/2/7/32721a65-1fb7-40f5-af93-07557642685c/LIPSetup.msi

п.с. темава е далекуууу оф-топик за нашава поштенска листа. Боље на news да
се води. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list