[Ossm-members] Re: ???

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 26 17:08:37 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Неможам никако да сфатам што е тоа меѓуврска?
>

Тоа и е финтата. Да се мучиш да сфатиш. :-P

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list