[Ossm-members] Re: ???

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Apr 26 18:09:59 UTC 2005


On Tuesday 26 April 2005 18:51, Georgi Stanojevski wrote:
> На 26 апр 2005 (вторник), Томислав Марковски напиша:
> > > што Јани го нема да ја најави со труби и фанфари... или јас нешто сум
> > > пропуштил?
> >
> > ???Пакет за меѓуврска на македонски јазик на Windows XP???
>
> Неможам никако да сфатам што е тоа меѓуврска?
Според тоа што го видов на страницата „меѓуврска“ <-> "interface"

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list