[Ossm-members] Re: ???

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Wed Apr 27 07:00:19 UTC 2005


> > Неможам никако да сфатам што е тоа меѓуврска?

„Меѓуврска" е исклучително глуп термин. Ако „врска" се дефинира како
нешто што поврзува две работи (значи стои меѓу нив), тогаш секоја
„врска" е „меѓуврска". Држи претпоставката дека се работи за
интерфејс.

-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list