[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 27 00:06:36 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>Нешто во тој стил, чекор по чекор 
>решенија за real life проблеми.
>Најголем поблем секако ќе бидат редовните апдејти. За почеток
>би можеле да поченеме и со чист превод на Linux documentation project.
>  
>

А да се почне со едноставно упатство за партиционирање на дискот пред 
инсталација и инсталација на ГНУ/Линукс?
Има еден дечко на линукс.нет.мк и во недостаток на добро упатство мака 
мачи со овие работи веќе недела дена. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list