[Ossm-members] Problemi so apt-get na Kubuntu

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Wed Apr 27 07:02:20 UTC 2005


> 
> абе ntlmaps е едно решение а janaserver друго.
> ntlmaps си го ставаш на linux-от и го користиш како прокси во apt-get.
> 

Хмм... веројатно си во право, кога малку повеќе ќе се зачитам во листата. 
Ај после празниците ќе проверам - зега сум прилично кнап со време.

-- 
Nikola Vanevski


More information about the Ossm-members mailing list