[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Apr 27 14:54:03 UTC 2005


ufo at linux.net.mk напиша:

> Е така. Значи проблемот на Зоран е со Мандрива а не општ
>
>проблем.
>  
>
Е така. Значи проблемот на Зоран е со Mandriva и е општ проблем.

>Иначе кога се оставаат имиња на латиница обично се ставаат
>во наводници.
>  
>
"GNU/Linux"


More information about the Ossm-members mailing list