[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Apr 27 18:16:07 UTC 2005Дамјан wrote:

> колку лоша комбинација е тоа alt-shift... понекогаш мислам дека е завера.

Зошто би било завера, тоа (за мене барем) е навика.

> 
> зашто не користиш linux, кајшто можеш привремено да преминеш во кирилица со 
> десен alt, a постојано со menu копчето.
> 

Навикнат сум на таа комбинација.

Деан.More information about the Ossm-members mailing list