[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Apr 27 21:42:18 UTC 2005


On Wednesday 27 April 2005 22:08, Dean Josevski wrote:
> Да, само јас пробувајќи, ги зезнав нагодувањата за мрежната. Сега малку
Не знам за вас, ама мене ова „нагодувања“ сѐ повеќе ми се допаѓа како превод 
на "settings".
Коментари?

> Поздрав,
> Деан.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list