[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Apr 27 22:35:57 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша:

>On Wednesday 27 April 2005 22:08, Dean Josevski wrote:
>  
>
>>Да, само јас пробувајќи, ги зезнав нагодувањата за мрежната. Сега малку
>>    
>>
>Не знам за вас, ама мене ова „нагодувања“ сѐ повеќе ми се допаѓа како превод 
>на "settings".
>Коментари?
>
>  
>
баш сакав да кажам нешто слично околу ова ама ме превари. И на мене ми 
се свиѓа дури и е супер :)

Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list