[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Apr 28 13:30:41 UTC 2005


Bozidar Proevski wrote:

>On Wednesday 27 April 2005 22:08, Dean Josevski wrote:
>  
>
>>Да, само јас пробувајќи, ги зезнав нагодувањата за мрежната. Сега малку
>>    
>>
>Не знам за вас, ама мене ова „нагодувања“ сѐ повеќе ми се допаѓа како превод 
>на "settings".
>Коментари?
>
>  
>
>>Поздрав,
>>Деан.
>>    
>>
>
>Поздрав Боби
>  
>

Само тоа е правилно. Може и конфигурирања, зашто тоа е 
интернационализам, но нагодувања си е „тамам“, што би рекле турците. ;)More information about the Ossm-members mailing list