[Ossm-members] planet.linux.net.mk Проблем

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Aug 9 00:07:53 UTC 2005


Има ли некој кој може да го реши проблемот со rss20.xml на нашата 
Планета? на linux.net.mk не се ажурираат блоговите нити пак можам да ги 
земам преку aKregator што е многу глупаво.

Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list