[Ossm-members] Re: planet.linux.net.mk Проблем

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Aug 9 17:57:10 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

> Има ли некој кој може да го реши проблемот со rss20.xml на нашата 
> Планета? на linux.net.mk не се ажурираат блоговите нити пак можам да 
> ги земам преку aKregator што е многу глупаво.


Дефинитвно проблемот е до планетата. Стојмир ќе треба да го среди тоа, 
неделава некаде мислам дека се враќа.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list