[Ossm-members] USB проблем со Slackware 10.1

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Aug 16 02:12:41 UTC 2005


Дамјан напиша:

>>Ок имам еден проблем што веќе неколку време мислам да пишам само некако
>>често забравам :) кога го инсталирав Слек веднаш инсталирав и 2.6.10
>>кернел. 
>>    
>>
>
>сопствен кернел или тој што доаѓа со slack-от?
>
>  
>

тој што доаѓа со slack-от. Инсталацијата е според упатствата на cd-то.

>>Е сега кога и да поврзам USB уред компјутерот ведаш заглавува и 
>>ништо не реагира па мора да го притискам „маѓичното“ копче REBOOT. И при
>>стартување на Слек кога дојде до hotplug а имам вклучено некој USB уред
>>исто ја закочува целата машина. Некој да не имам некаква идеја што би
>>можел да е проблемот.
>>    
>>
>
>Slackware-от ти е 10.1 оригинал или имаш додавано нешто од -current? Ако да, 
>што и која верзија.
>

Оригинал е.


More information about the Ossm-members mailing list