[Ossm-members] Листата со добитниците на маички

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Aug 10 11:10:51 UTC 2005


Поздрав,

малку бев на одмор ваму-таму и немав време да чкртнам нешто повеќе. На 
lugola.ossm.org.mk има листа со речиси-конечниот број на добитници на 
маички...видете и ако има некој кој пратил а го нема на список веднага да ме 
известите ;)

Значи 20 маички за тие од списокот..
5 маички за СЛОБОДЕН СОФТВЕР МАКЕДОНИЈА (оле!) :) 
и 5 за тукашната администрација и корумпирани луѓе од групата што ќе им даваат 
маички на роднини и пријатели ;)

Знам дека се малку ама толку можиме сега за сега.
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list