[Ossm-members] Re: Листата со добитниците на маички

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 11 20:00:45 UTC 2005


На 10 авг 2005 (среда), Aleksandar Balalovski напиша:

> Значи 20 маички за тие од списокот..

Направи статистика колку биле КДЕ, Гном некоја друга околина можеби... иако од
тие што ги разгледав ми изгледа ко да се Гном повеќето?

Добра акција. :)

Кога ќе поправиш пропустот(знаеш кој), објавете и на linux.net.mk. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list