[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Aug 15 15:37:36 UTC 2005


Имаме две маички за печатење.
Кој сака маичка треба да донесе 140мкд во четврток (18ти август) во 
18.00 во градски парк на фонтана. Не ја испуштајте шансата пошто екстра 
маички ќе нема а знам дека сите ќе барате после тоа. :)

Се гледаме таму.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list