[Ossm-members] USB проблем со Slackware 10.1

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Aug 15 10:42:06 UTC 2005


> Ок имам еден проблем што веќе неколку време мислам да пишам само некако
> често забравам :) кога го инсталирав Слек веднаш инсталирав и 2.6.10
> кернел. 

сопствен кернел или тој што доаѓа со slack-от?

> Е сега кога и да поврзам USB уред компјутерот ведаш заглавува и 
> ништо не реагира па мора да го притискам „маѓичното“ копче REBOOT. И при
> стартување на Слек кога дојде до hotplug а имам вклучено некој USB уред
> исто ја закочува целата машина. Некој да не имам некаква идеја што би
> можел да е проблемот.

Slackware-от ти е 10.1 оригинал или имаш додавано нешто од -current? Ако да, 
што и која верзија.


-- 
дамјан

            Yes, I've heard of "decaf." What's your point?More information about the Ossm-members mailing list