[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Aug 15 16:33:08 UTC 2005


On Monday 15 August 2005 17:37, Arangel Angov wrote:
> Имаме две маички за печатење.
Со каков дизајн?
> Кој сака маичка треба да донесе 140мкд во четврток (18ти август) во
> 18.00 во градски парк на фонтана. Не ја испуштајте шансата пошто екстра
> маички ќе нема а знам дека сите ќе барате после тоа. :)
Е зошто да нема уште

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list