[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Aug 15 18:50:35 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Имаме две маички за печатење.
> Кој сака маичка треба да донесе 140мкд во четврток (18ти август) во 
> 18.00 во градски парк на фонтана. Не ја испуштајте шансата пошто 
> екстра маички ќе нема а знам дека сите ќе барате после тоа. :)
>
> Се гледаме таму.
>
Је не земам оти никогаш немате XXL, ниедна не ми се фати. Сите маички 
сега ми ги носи жената :-)


More information about the Ossm-members mailing list