[Ossm-members] Mozilla-1.8 ...

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Aug 16 06:26:05 UTC 2005


> Mozilla 1.8 е кодното име за технологиите кои ќе бидат прикажани со
> Firefox-1.5 и ThunderBird-1.5.
>
> Преводот на овие програми е во некоја финална фаза и се веќе upload-ирани
> во CVS-то на mozilla.org. Тоа значи дека наскоро тука

ете го тргна... веќе се направени linux и windows build-ови... во меѓувреме и 
јас си направив firefox build и дури стигнав и да сурфам со него... прилично 
е ок.

-- 
дамјан

   "One world, one web, one program"  -- Microsoft promotional ad
         "Ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer"  -- Adolf HitlerMore information about the Ossm-members mailing list