Re: [Ossm-members] Најава: Преведувачки маратон #3

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Aug 24 21:22:11 UTC 2005


Овде треба да се пријавува? Сметајте ме мене. Ќе има нешто пријавување преку 
страната на слободен софтвер или пак linux_dot_net_dot_mk? И за крај кај 
точно се наоѓа Метаморфозис?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050824/e8aa25ea/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list