[Ossm-members] Re: Најава: Преведувачки маратон #3

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 25 10:54:33 UTC 2005


На 24 авг 2005 (среда), Arangel Angov напиша:


> за да се изведе успешно овој настан.

 Најмалку три дена пред почетокот на маратонот сите датотеки за превод да
 бидат поделени на функционални целини и строго да биде дефинирана целата
 постапка на превод (како се зима датотека за превод, како се враќа
 назад, како се брои статистика за преведени работи и сл.) :)

Ќе направам јас сајтче со објаснување и пријава. Треба само некој кој
поблиску организира да ми дефинира:
  - потребни податоци за пријава;
  - смени во кои ќе се работи за да може да се пријави кој во која може
   да дојде;

  За самиот текст со објаснување што е како е маратонот, ќе склепам јас
  нешто па ќе се поправа.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list