[Ossm-members] Re: Најава: Преведувачки маратон #3

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Aug 25 17:55:32 UTC 2005


On Thursday 25 August 2005 17:46, Arangel Angov wrote:
> Jordanka Petrushevska напиша:
> > Компјутерите што беа позајмени, денес веќе се во канцеларија, така да
> > не ќе биде лошо некој од кај вас да дојде од понеделник, па да
> > инсталираме убуту (така и јас ќе научам повеќе околу инсталицијата на
> > линукс) може да бидат и dual boot.
>
> Има време за ова. Што се однесува до поставувањето, се може да се заврши
> и еден ден пред настанот.

Подобро е да се средат работите со време, за да не мора да брзаме пред самиот 
маратон. Евентуално може да се инсталира (К)убунту на сите компјутери.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list