[Ossm-members] Re: upatstvo za Kbabel �� #3)

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Fri Aug 26 02:41:10 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:
>>>Дали некаде постои документација како се работи (KBabel, или сл.) 
>>>целата постапка за преведување Linux софтвер?
>>
>>Има документација на сајтот на Кбабел а има и самиот Кбабел доаѓа со помош.
> 
> 
> Упатство за работа со Кбабел на македонски има тука(*). 
> 
> Бидејќи имаш ускуство со правење документација(Деан), ако имаш желба и 
> време може да го доработиш и адаптираш.
> 
> (*) http://www.softver.org.mk/baze/vodic_za_kbabel.tar.bz2

Еве го и распакувано:

http://www.softver.org.mk/prevod/kbabel/

More information about the Ossm-members mailing list