[Ossm-members] Re: Преведувачки маратон #3

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Sat Aug 27 13:54:39 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Dean Josevski wrote:
>
>
>>
>> Во Битола не е организиран (колку што јас знам) маратон, или нешто во 
>> врска со преведување, но со Александар Балаловски сме разговарале за 
>> тоа. Доколку има можност и интерес, можеме да организираме и овде нешто.
>
>
>
> Муабетов е малку офтопик ама што би локализирале?
>
> Поздрав.
>

Јас само нудам можност и информирам дека има расположение за 
организација. Сите други детаљи би се договарале.

Поздрав,

-- 
Деан ЈошевскиMore information about the Ossm-members mailing list