[Ossm-members] Re: Преведувачки маратон #3

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 27 17:31:03 UTC 2005


Dean Josevski wrote:

> Јас само нудам можност и информирам дека има расположение за 
> организација. Сите други детаљи би се договарале.


Епа супер, најдобро да направите муабет со гемиџи тогаш и да се 
договорите што како. После тоа може да отворите посебна нишка на листава 
во врска со тој настан.

Мислам дека највеќе помош е потреба со допреведувањето на КДЕ, и екстра 
модулот на Гном.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list