[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Aug 30 18:27:44 UTC 2005


On Tuesday 30 August 2005 16:23, Новица Наков wrote:
>
> Е ај сега провери како се однесува англискиот прозорец, може?

не разбирам...каков англиски прозорец?

мислиш истиот тој прозорец, само на англиски? Јас ја имам македонската верзија 
на фајрфокс 1.5...бета нешто...

или не разбирам навистина?


More information about the Ossm-members mailing list