[Ossm-members] Re: Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Aug 30 16:58:05 UTC 2005


На вто, 2005-08-30 во 18:27 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:

> не разбирам...каков англиски прозорец?
> 
> мислиш истиот тој прозорец, само на англиски? Јас ја имам македонската верзија 
> на фајрфокс 1.5...бета нешто...
> 
> или не разбирам навистина?

Тоа сакаше да го каже, да провериш во англиската верзија на Фајрфокс
како изгледа прозорецот, дали го има и таму тој проблем, да мораш да
влечеш за да видиш се.

А.

More information about the Ossm-members mailing list