[Ossm-members] Re: Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Aug 31 16:35:52 UTC 2005


Ненад Спиркоски напиша: 

> Во англиска верзија (билд 20050811) е подобро.
> Нпр во: Edit, Preferences, Download, View and Edit Actions прозорец.
> Англиска верзија има "word wrap" ефект за текст.
> Копчето "close" секогаш се гледа се додека има место (нпр кога го намалувам
> прозорецот).
> Во МК билд 20050828 (и 20050817) „затвори“ копчето е залепено за десна
> страна и не оди на лева страна (стои фиксирано) кога се намалува
> прозорецот.

Хм. Не ми е јасно како ова да го направиме ние. Ми се чини дека не зависи од 
нас. Јас деновиве уште повеќе го собрав прозорчето со кратење на текстот, па 
ќе го видите конечниот резултат кај и да е.
-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list